Tugce6117 Merhabalar , 4 aylık kızım var yarın aşısı var 5li karma aşı ne gibi yan etkiler yaşadınız aşırı tedirginim ..
Ayseguloprl Tugce6117 2.aylık aşıda ateş falan yaşadık ama 4.ay aşısında çok şükür böyle bir durum yaşamadık sabaha kadar başında bekledim sürekli ateşini ölçtüm ama yan etkisi olmadı
motherofLeyla Tugce6117 huzursuz bile olmadı kuzum :) şu ana kadar vurulan aşılarda hiç ateş huzursuzluk yapmadı inşallah diğer aşılarda öyle rahat geçirir bende burda okumuştum 4.ay aşısı huzursuzluk yapıyor diye ama olmadı
Denoos Tugce6117 Hiç yaşamadım çok şükür cuma günü 6 ay aşısınıda oldu ondada çok şükür bişey olmadı bir gün yıkama dedi ateş olabilir dedi bir tık çooook az sıcaktı bir iki saat bıraktım çünkü huysuz değildi dedim vücut dirençli olsun sonra calpol verdim ve bitti inşallah sizdede öylr olur 🤲🏼 geçmiş olsun Haaa tek sıkıntı çok ağlıyorlar 😂
Defnem23 Tugce6117 vücut ısısı yükseldi ateş olmadı. 37.7 oldu eb fazla o da ıslattım vücudunu ılık suyla düştü. Bir şkş kere yaptım. Daha da yükselmedi. Bi de uyku yaptı bşraz.
Raziye0328 Cuma günü olduk aşırı huzursuzdu o gün kıpkırmızı oldu ağlamaktan iki bacağında kizarmisti sokunca daha beter agliyordu calpol verdim 1 çay kaşığı hala huzursuz ağlama nöbetleri meme reddi bugün biraz daha iyi ne zamana geçer bilmiyorum bu hal