Morportakal Şu iyi gelir dediğiniz bir şey var mı? Tecrübe ettiğiniz bu iyi gelir dediğiniz şeyleri söyler misiniz? 37.5 38.5 arasında gidip gelen bir döngünün içindeyim duşa vs soktum calpol de verdim ne yapacağımı şaşırdım 🤷🏼♀️🤷🏼♀️
sadekahve_bitter Morportakal doktora götürün ateş tehlikeli olabiliyor Boğaz enfeksiyonu geçiriyoruz Kaç gündür bizde 38-39 ateşliyiz fitil atmama rağmen , iğne yapıyorlar düşüyor gündüz iyi gece çıkıyır Artık dün serum takıldı
Gnydn61 Morportakal benim oğlum 2 kere havale geçirdi artık çözüm aramak yerine acile gidiyorum çünkü düşmeyince kötü oluyo cok azda olsa enfeksiyon varsa ates düşürücü duş falan fayda etmiyor 3 gün olmuş bence beklemeyin bir doktora götürün
Morportakal sadekahve_bitter Öncesinde ben de götürmüştüm ama ilaç yazdılar takip et dediler öyle detaylı bir bakım olmadı. 1 günde böyle oldu ben de anlamadım 8 aylığız daha dış vs çıkarmadık ama burnunda da hırıltı var Nebül işlemi yapıyorum calpol verdim serum fizyolojik ile sürekli açıyorum ama ateşi 37.5 38 öksürme vs de yok grip başlangıcı mı diyorum artık
Morportakal Gnydn61 1 günde böyle oldu öncesinde götürmüştüm zaten ama sabah başladı bi 37 bi 38 olmaya . Eğer dirayetli devam ederse elbette götüreceğim tekrardan. Size de çok geçmiş olsun tekrarı olmasın inşallah
sadekahve_bitter Morportakal başka bi doktora götürün olmadı nebul veriliyorsa ciğerleri filan dinlendi mi hırıltı vs yok demi
Morportakal sadekahve_bitter Akşam 9 gibi yine götürdüm 39 ustu oldu ilaç verdiler ciğerleri vs iyiymiş disten büyük ihtimalle dediler geri geldik
Morportakal sadekahve_bitter Herkes farklı bir şey deyince kafam çorba oldu vallahi. Sabah başka doktora götürdüm gece 5 gibi çok ateşledi bu doktor da boğazı kızarmış dış değil dedi. İlaç da vermedi emzirmeye devam et sık sık burnunu aç dedi insallah geçer hemen ya ateşi inip çıkıyor sürekli
Tsengonul Morportakal bizimse öyle bir inip çıkıyordu biraz boğazı kızarık dediler kanda enfeksiyon çıktı hastanede yatıyoruz şuan
Morportakal Tsengonul Bugün tam 2 kere hacettepeye gittim hep aynı şey daha doğru düzgün bakmadan antibiyotik diyor alışmışlar bir antibiyotik tamam gereğince elbet kullanalım ama sen daha doğru düzgün ne var bilmiyorsun antibiyotik diyorsun yine çıktı ateşi vallahi ne yapacağımı şaşırdım mesela öğlen 2 den beri yoktu simdi tekrar var