Alpella Kızlar bebeğim 3.5 aylık. Uykuya bir türlü dalamıyor emzik düşünce açıyor gözlerini ağlıyor. Bugün oldu böyle. Sizce neden olabilir? Karnı tok, gazı yok. Anlam veremedim
deletedmom4842 Alpella Emziği yatarken vermeyin zaten düştüğü zaman uyanması büyük olasılık kundak yapın yapmıyorsanız.
Mlsyldz Alpella hangi emziği kullaniyosnz bzde de aynı sorun varda aventn soothie ayickli olani var uyku sırasında agzndn düşünce uyanıyor o yzdn emzik degstrcm bnde
Zehradeniz Alpella bizimde öyleydi ben göğsüme yatırıyorum 5dk sonra emziği alıyorum 5dk daha göğsümde yatınca dalıyor iyice hem yanında olmak güven veriyor rahatlıyor
Alpella deletedmom4842 emziğini eliyle çekmese bile uyanıyor. Dalıyor ağzından düşüyor yine uyanıyor. Bugün kundak yapmayı da denedim sonuç yine aynı. Bi de emziği damaklarıyla sıkıştırıyor arada
Alpella Mlsyldz yok avent ultra soft kullanıyorum. Artık ağzına küçük mü geliyor diye düşünmeye başladım. 6-12 mi alsam bilemedim
Elif_bebek Alpella 0-3 kullanıyorsanız küçük geliyordur bizimkisi de öyle yapıyordu bı büyüğüne geçtik 1 ay önce şimdi atmıyor
Ceyhununtatlisannesi Alpella emziği gözleri yarı uyanıkken ağzından çıkartın ve kundak yapın muhakkak çünkü elleri kolları her sicradiginda kendini uyandırır