Gktgshr Kızlar merhaba bebek Bisküvisi Hakkında ne düşünüyorsunuz bi okudum zararlı diye başka bir doktor instagram çok faydalı keçi sütlü olanı demişti. Kafam karıştı siz ne kullanıyorsunuz kendim yapmayı düşünüyorum ama bi fikir almak istedim sizden ?
fatmaa37demir Gktgshr kendiniz yapsanız daha iyi. Bu paketli bebek bisküvisi bana çok şekerli geliyor bir bebek için
sadekahve_bitter Gktgshr sarelle yedireni okudu bu gözler artık bebe büskivüsi masum kalır Daha yararlı bi sürü besin var bebe bisküvisi çokta sağlıklı değil ki evde yapılan tabi hepsinden iyi Makarna lütfenden almıştım kızım hiç sevmedi bazen hipp veriyorum eline dışarda gezerken
Mercosey Gktgshr organik gurmem ya da makarna lütfen markasının şekersizleri var. Veriyorum ben ara ara meyve pürelerine katıyorum. Keçi sütlü olanın içinde de şeker var ama ara sıra ondan da yediriyorum.
BskSrc fatmaa37demir ben de hazir mi alsam kendim mi yapsam kararsızım. Sizin önerebileceğiniz bir tarifiniz var mi?
Gktgshr BskSrc bende araştıracağım inşallah sizinle de paylaşırım geceleri emmek için çok sık uyanmaya başladı bebeğim en azından doyurucu olur gece rahat uyur diye düşünüyorum.
Hayaladenmom BskSrc tadimlar yeni yeni bitiyor bizim artik karisimlarda bebek bisküvisi kullanicam bu tarifi yapmayi düşünüyorum bebek tarif kitabindan bir tarif
Gktgshr aliaras_2022 zorda kalıp alacak olursam bende hip alırım kesinlikle. Siz zaman olarak gün içinde hangi saatler de veriyorsunuz acaba?
Haffuse O doktor muhakkak reklam almistir… Hazir paketli gidalarin hepsi zararli… Senin evde yapacagin en zararli biskuvi bile, o paketlerin en yararlisindan da yararlidir emin ol.
BskSrc Gktgshr bizde de aynı sorunsal var, dün akşam muz+pekmez+pirinç unu yaptım ama gece yine deli gibi uyandı :/
sadekahve_bitter Gktgshr yaa 7 aylık bebeğe hemde kendi kahvaltı tabağımdaki domatesin suyuna ekmek banıp peynir veriyormuş ekmek içine sarelle sürüyorum yiyor dedi
tekbasimabakiyorum Gktgshr tam buğday unu, pekmez, tereyağ ve süt ile yapabilirsiniz. Evde yapılan her şey paketli gıdadan iyidir
Glrmila sadekahve_bitter oda biseymi 6 aylik bebege cay kasigi ile turk kahvesi veren insan tanıyorum. Aciklamasi da beyin gelisimi icin faydaliymis🤷♀️
BskSrc Hayaladenmom çok teşekkür ederimmm, bu kitaptan memnun musun? ben de setini almayı düşünüyordum ama annem internetten bakarsın tariflere diyor