Aleyra Merhaba kızlar bebegim çarşamba günü 6 aylık oluyor tadımları yaptım şimdi çarşamba gününden sonra. Sabah öğle akşam nasıl yapıyorsunuz örnek şekilde bana yazar mısınız bende ilk gün onu yapayım. Bir komşum şey dedi sabah kahvaltısına yumurtanın sarısı ila labne karıştırıp veriyormuş öğlenleri de Meyve ezip veriyormuş bu arada bebegi 5 aylık.
Soldierofallah Aleyra uygulamadaki bebek takip bölümüne girin orda aylara göre yemrk tarifleri mevcut
Aleyra Anne sütünü ne aralıklarla veriyorsunuz lütfen tecrübelerinizi paylaşırmısınız ilk anneligim. Bu arada bebeğim bir şeye alerjisi çıkmadı tadımlarda 🌹🙏
Haffuse Bebegin 6 aylik, tadimlari yaptim derken?.. Ne zmaan basladiniz ek gidaya? Oyle 3 ogune hemen gecilmiyor, sanirim 8.ya da 9.ayda 3 ogun basliyorsun
Aleyra @Soldierofallah evet orda olduğunu biliyorum ama bana karışık geldi 6 ay ve üzeri diyor hep katı yiyecekler var yani tam ezilmemiş katı yiyicekler o yüzden burdaki annelerin fikrini almak istiyorum. Mesela sabah kahvaltısına ne vericem bilmiyorum.
Aleyra @Haffuse 6. Aya girdiğimizde yaptırmaya başladım demek istedim 6.ayı bitti 7.aya girdi demek istedim
Aleyra @Haffuse aynen bende öyle biliyorum komşum öyle dedi sabah labne ve yumurta sarının ezip veriyorum öğlenleri de Meyve VS yapıyormuş akşam da çorba yaparsa yapıyormuş 5 aylık bebegi bu arada
Haffuse Aleyra ayyy yazik gunah yaaa… https://www.ayseoner.com.tr/beslenme/6-8-ay-yemek/adim-adim-ek-gidaya-gecis/ Ben buradan adim adim ilerledim. Baskq da klavuz ve yardima ihtiyacim olmamisti, cok aciklayici. Oyle bulamaclar yedirme, herseyi tek tek, sen nasil yiyorsan oyle git. Yumurtayi ayri, labneyi ayri ver.