Minikminik Lekeleri nasıl geçiriyorsunuz deterjan uni baby kullandım duru granül kullandım ama lekeleri hiç çıkarmıyor cildi çok hassas normal deterjanlar kullanamıyorum lekeleri geçirebilenler var mı
ebr1 Minikminik Leke olduğu an o kısmı sıcak su ile yıkayın sonra dışarıya asın güneş ışığı aldıkça o lekeler kayboluyor:)
Merve66700 Minikminik beyaz bulaşık deterjanı döküyorum lekesinin olduğu yere biraz bekletiyorum sonra çıkıyor
25bby Minikminik leke olur olmaz suda bekletiyorum leke çıkarıcı kullanıyorum daha sonra makineye atıp normal unı Babyle yıkıyorum ama 2 saat felan suda kalıyor
Minikminik Sssdt beyazlara çamaşır suyu döküp elimde yıkıyorum sonra makinaya koyuyorum ama renklilere çözüm bulamadım bende🤷🏼♀️
Ilkbebee Minikminik valla ben artık bebekler için olan leke çıkarıcılardan hiç performans alamadığım için koslaya yatırıyorum bir gece sonra da yıkıyorum kendi deterjanıyla anca çıkıyor
Haffuse Ben de bundan muzdaribim, domol un renkli ve beyazlar icin leke cikarici var, kullananlar memnunmus, firsatim olmadi henuz almaya, istersen benden once dene😅
Nacikkk Minikminik benim makinamda buharlı temizlik programı var o şak diye çıkarıyor kaka lekesini bile bir yıkamada tertemiz yapıyor