Grupyildizi Kizlar hangi pedi kullanirsam kullaniyim terliyor bikini bolgem ne onerirsiniz siz ne yapiyorsunuZ
Deletedmom_110 Grupyildizi bu sıcakta duş duş 3 kere yıkanıyorum önce komple sonra lifleniyorum orkid platiunummm kullanıyorum ama bende sivilce cıkarttı sefer neden anlamadım
Hobbalayarim Grupyildizi valla bu sıcakta orkid kullanmadığımız dönem bile terliyoruz ya Allah sonumuzu hayır etsin
[silindi] Grupyildizi Sleepy natural mavi ya da yeşil olan hiç yok gibi şu an regliyim ve asla rahatsız etmiyor beni
Grupyildizi [silindi] sleepy nin toprak rengi olan cikmis o nasil acaba ben asil tienze airiz aliyordum ama cok pahali
[silindi] Grupyildizi Onun siyahını kullandım merak edip. Siyahta güzeldi ama kanamayı belli etmiyordu. Ne kadar doldu dolmadı anlayamıyordum. Ama genel olarak sleepy en rahatı.
Grupyildizi [silindi] sleepy beyaz pamuklu olani aldim oda fayda etmedi bende terleme ve kasinti yapiyor pedler
[silindi] Grupyildizi Mavi olanı nadir buluyorum, yeşil olanı sürekli kullanıyorum. Bende çok tahriş olurum ama ilk defa bu iyi geldi.
Grupyildizi [silindi] yesili kullandim cnm ayni bende az once pedimin uzerine bez kestim koydum ve nioli yagi doktum