Mina-Mustafa13 1,5 yaşındaki kızımda az önce saçında bir kaç tane bit gördüm daha yeni başlamış . Halbuki hergun duş vs alır nereden geldi bilmiyorum. Hanigi şampuan iyi hangisini kullanmalıyız hemen etki göstermesi için öneriniz var mı
Lavina Mina-Mustafa13 eczaneden şanpuan ve bit tarağı alın haftada iki şampuan hergün o tarakla tarayın gecer çabucak inşallah bizde gecen sene olduk sanırım parkta arkadaş ortamından geçti önce fark etmedik sonra benim saçım çok kötü kaşınınca fark etim 3 aylık bebğime bile bulaşmıştı çabuk ürüyorlar
Mina-Mustafa13 Lavina yeni başlamış sanırım sadece tepe kısmında var böyle küçük kepek gibi bı kaçtane de bit gördüm. Eşim nöbetçi eczaneye gitti şampuan için inşallah hemen geçer
nazlii1_ Saçı az zaten bitler yumurtlamadan temizleyin bı an önce, bana göre şampuanlar ise yaramıyor…
Mina-Mustafa13 nazlii1_ saçımız biraz var gene, sanırım biraz yumurtlama olmuş . Şampuan deneyeceğim ama olumlu sonuç olmaz mı
Lavina Mina-Mustafa13 çabuk gecer korkmayın inşallah ama tarakla sürekli tarayın ben öyle kurtuldum çoçuklarda 1 hafta bende bitmesi 2 haftayı buldu saçımın uzunlundan
nazlii1_ Mina-Mustafa13 kaç yaşında kızınız bit şampuanı kafası için fazla kimyasal olmaz mı bilemedim 🤔
Mina-Mustafa13 Lavina çok teşekkür ederim Allah’tan bana geçmemiş benim saçımda uzun ve biraz gür ilk kullanımı yaptık. Her gün yikasam şampuan ile bir zararı olur mu
Lavina Mina-Mustafa13 hergün olmaz zararlı olur haftada iki demişti eczacımız yetişkin için bile haftada iki demişti