Merhaba
1 bucuk aylık bebeğim var bugün kakasında sanki kan gördüm emin değilim ama bana öyle geldi sürekli inceliyordum bir de mukuslu gibi ama kan yok diye önemsemiyordum
Doğduğundan beri çok ıkınıyor ağlıyordu önceden kabızlık yoktu ama ağlayıp öyle kaka yapıyordu bir doktor gaz dedi damla işe yaramadı 1 aylık kontrolde başka doktora götürdük kakası gürültülü mü falan dedi bktı makat darlığı var dedi sen yağla uyar yapsın dedi
Ben de o zamandan beri ıkınınca makatına yağ sürüyorum parmağımla uyarıyorum hemen yapıyor rahatlıyor ama ıkınma hep var maşallah çok gaz çıkarıyor alttan kendi çıkarıyor hep ama ona rağmen ıkınması bitmiyor büyüme atağı olarak görüyordum
Bugün kan görünce araştırmaya başladım baktığım her şey alerjiye çıkıyor süt ve süt ürünleri alerjisi diye gördüm ama bu şekilde şeyler yaşayan var mı ben kendim diyet yapıp beklesem mi direkt doktora mı gitsem
Burda çok başlık okudum bu kadar küçük olunca doktor alerji diyip diyet yap diyip gönderiyormuş
Bir de hırıltısı çoktu doktor baktı yenidoğan hırıltı normal dedi ama sürekli vardı ben temizliyordum burnunu bu son zamanlar çekiyorum gelmiyor sümük ama hırıltısı var hala
Kafam çok karıştı bu yazdıklarımı bir de başlık açıp soracağım belki burdan görmeyen olur