BskSrc Merhaba kızlar ❤ Bebeğim 6ıncı aya yeni girdi, OG natural’den çorba karışımları hariç neredeyse tüm başlangıç setini aldım. Bebe bisküvisi ve çorbalardan da alayım diyorum. Önerebileceğiniz ürünleri paylaşır mısınız? 😇
Yarim_Kilo_Kiyma BskSrc Yeni ek gıdaya geçtiyseniz naçizane tavsiyem size. Herşeyi hazır alıp vermeyin derim. Siz oluşturacaksınıız damak tadını çünkü. Mümkün olduğunca siz yapın derim. Şehriyesini bulgurunu vs. organik alın derim
BskSrc Oznurkayaa zeytinyağını biz kendimiz yaptırıyoruz. Salçayı da öyle ama bizimkiler tuzlu tabi. Tuzsuz salça hemen bozulmuyor mu? Nasıl muhafaza ediyorsunuz?
Oznurkayaa BskSrc ben de daha denemedim ama şöyle gördüm. Tuzsuz salçayı buz torbaları var ya ona koyuyorlar her yemekte o şekilde buzluktan çıkarıp ekliyorlar. Ben de denicem inşallah
BskSrc Yarim_Kilo_Kiyma evet, tüm gıdalarını ya köyden getirteceğim ya da Organik Gurmem’den alacağım. Labne peyniri nasıl yapacağımı düşünüyorum şuanda :)) hiç elimden gelmez böyle işler
Yarim_Kilo_Kiyma BskSrc Emin olun hiç önemli değil labne peyniri. Siz yoğurt ya da ayrandan lor yapın emin olun yeterli kalsiyumu alıyor