Pika_pika Merhaba sevgili anneler Bebeğim sürekli saçlarını yoluyor ve engel olamıyorum bu durumu yaşayan var mı acaba neden bunu yaptığını da anlayamadım bebeğim 9,5 aylık lütfen aynı durumu yaşayanlar varsa yorum ve öneri bekliyorum 🙏🏼
gozumunnuru Pika_pika diş çıkarıyor olabilir mi? Bir doktordan dinlemiştim diş çıkarma döneminde kulağı kaşıma, saç yolma, kafaya vurma gibi davranışlar sergileyebilir ağrıyla baş etmek için diyordu
Alparslan616161 Pika_pika bnm oğlum diş çıkaracağı zaman yoluyor oynuyor saçlarıyla kulaklarınıda çekiyor yeri geliyor
Minikmucizem2022 Benim oğlumda yoluyor saçlarını doğdundan beri tik gibi emerken karıştırıyordu parmağıyla biraz büyüyünce sıfıra vurdurmuştum önü kel kaldı o kadar yoluyordu hiç geçmedi şuan 18 yaşında halen karıştırıyor saç dökülmesi kaygısı yaşıyor şimdide 🤣tik oldu kendisinde uykusu gelince yada yorulunca daha çok yapıyor
Madalina Benim oğlumda öyle yapıyor. Sinirlenince hiç acımadan çekiyor. Sakinken oynuyor falan. Biraz uzun ama ondan kaynaklandığını düşünüyorum.
Pika_pika Madalina bizimki de sinirlenince çekiyor tutam tutam saç çıkıyor hiç canı yanmıyor mu anlamıyorum gerçekten benim canım acıyor onu öyle görünce 🥹
Pika_pika gozumunnuru ya bilmiyorum ki daha hiç diş çıkarmadı doktorda daha görünen bişey yok demişti ama olabilir tabi
Gnlky Pika_pika Pika_pika bizimde dislerimiz çıkmadı ondandır diye düşünüyorum sizin dişleriniz çıktı mi
Cinarsmom55 Bebeğim iki aylık ve aynı durum bizde de var. Doktorumuz gaz olabilir dedi ama uyurken elini atıyor, altını değiştirirken elini atıyor yoluyor. Sanırım yakalama ile ilgili de olabilir.
Pika_pika Cinarsmom55 yaa öyle mi sizin bize göre çok erken başlamış keşke ne dertleri olduğunu anlayabilsek onların saçlarının teline kıyamayız 😔
Pika_pika Alparslan616161 dişleri kaşınıyor evet bizim kızın da ama salyası falan hiç yok doktoru da daha görünmüyor dedi ama bilmiyorum ki