Alyakuss_ Dün geceden beri hiç sütüm yok sürekli mama vermek zorunda kaldım neden birden kesildi yardım edin 🥺
Puahahah Alyakuss_ en az 3 4 litre su icin gogsunuz bos olsa bile sagil yapin bebeginize bol bol sarilin tahin helvasi yiyin hava sicak susuz kalinca da azaliyor bence
Alyakuss_ 65 günlük, dün geceden beri emzirmeye çalışıyorum sağıyorum hiç gelmiyor ne yapacağımı şaşırdım 🤦🏻♀️
Glsh54 Alyakuss_ neden soruyorum cunku 3 aylikken sutte azalma yasanabiliyormus bende oyleydim sıkıyorum süt yok bebek memede huzursuz gorumcemde aynisini dedi, memeler terbiye olucak endiselenmeyin bol su icmeye dewam edin
Alyakuss_ Glsh54 inşallah dediğiniz gibi olur 🥺 çünkü iki gündür sadece mamayla besleniyor ama sürekli memede vermeye çalışıyorum reddetme olmasın diye
BetulDefnee Canınızın çektiği ve yemediğimiz birşey oldu mu? Benim öyle olmuştu yedikten sonra sütüm geri geldi
Alyakuss_ BetulDefnee açıkcası başlarda gaz problemi olduğu için heves ettiğim hiçbir şeyi yemedim ama daha sonralarda yedim şuan hatırlayamıyorum canımın çekip yemediğim bir şeyi