İlaç zararlı demiyo ki hiç bir yerinde açıklamananın 🤦🏼♀️ Şartnameye uygun olmadığı için bir seri ilacı geri çektirmiş bakanlık.Belki 100 ml yerine 90 ml ürettiler bilmiyoruz ki. Sağlığa zararlı madde içerir vay efendim sakın kullanmayın aman bebeğine verenler en yakın sağlık kuruluşuna başvursun falan diyen de yok.
Bir tane instamom görmüş bunu annelerin hassasiyetini kullanarak takipçi beğeni kasacak gündem yaratacak diye paylaşmış. Spekülatif şeylere hiç pirim vermedim bugüne kadar vermem de isteyen içirmesin çocuğuna ama böyle saçma algılardan ötürü de bir ilaç için aman tüü kaka demem yani. Daha yeni içirdim bebeğime yine de içiririm. Bizim görmediğimiz kimbilir kaç kez böyle durumlar yaşanıyor ama bebek şurubu ya hemen birileri kendine gündem yaratmaya çalışmış. Parti nosu belli son kullanma tarihi belli varsa elinizde atın. Gerçekten ciddi bir durum olsa hastanelere de yazı gider bu ilacı kullanmayın kullandırtmayın diye doktor da bile bile yazmaz yani. Yine de herkesin kendi bileceği iş herkese iyi akşamlar 🙋🏼♀️