Bahtsiz77 Selam dün kocamla ilişkde olduk ben başka pozisyonda ona dedim ki bu iyi diyil ben his etmiyorum birde bakdım cinsiyet orqanı inmiş dedim neden böyle oldu beni soğuttun dedi çok üzüldüm şimdi soğumuşmu bende bide olmak istemezmi çok kötüyüm
Ynsm Bahtsiz77 bence soğudum derken zevk alırken heralde yarı kaldı adapte olamadı bi daha bazen olabilir bnce sizden soğudum dememiştr
TheMomm Bahtsiz77 Yeni açılan fake hesapların cinsellik postlari baydı artık bide bilerek hatalı yazmanız yok mu 🤦♀️
Bahtsiz77 shawty ben ona dedim ki bu poszisyonda kuruluk oluyor bende hem his etmiyorum bu pozisyon kötü dedim orqanı indi ben çok kötü his etdim kendimi
Halimea Bahtsiz77 hassas içerik etiketi ne alaka 😂 cin gördün sandım Bahtsiz77 ki bu iyi diyil ben his etmiyorum birde bakdım cin
[silindi] Halimea Bu tür konular peridenin konusu, buraya hassas içerik etiketi geldi ki rahat rahat konuşulsun diye. Bu sebepten bu post hassas içerik postu. Bilginize annelerimiz☺️ @Laden
orguormeyisevenanne Crknkz herkes peride diyip duruyo o hangi uygulama oluyo acaba öğrenebilir miyim ? 😁