AngeliccSsmile1 ikiprensannesi53_ doğru haber mi acaba?Bazı sayfalar yanlış haberler veriyor da emin olmak lazım.
findikbrnlu0_ ikiprensannesi53_ doğru haber olduğunu sanmıyorum çoğu google sayfası yanlış haber paylaşıyor da
Pol34 ikiprensannesi53_ asgari ücrete yılda 80 kere de zam yapılsa bir şey değişmeyecek. Zam gelmesi daha çok götürmesinden başka bir anlam ifade etmiyor. Başka şeylerin düzeltilmesi gerek
kasimonbes ikiprensannesi53_ CB’nın ağzından duymadığınız hiçbir şeye inanmayın bence. Tutmuyorum ama söylediklerini de uyguluyor
Themhrmom Pol34 2000 li yıllarda paramız degersizdi ya bi dünya 0 silindi ya resmen daha kötülerine geldik kuruşlardan 2 haneli rakamlarla ekmek almaya geldik
benuykukadiniyimm kasimonbes Vatandaşı enflasyona ezdirmeyeceğiz dedi,bizzat kendi kulağımla duydum. Ama ülkenin durumu ortada. Ezildikçe eziliyoruz. Bence her dediğini yapmıyor 🙃
AngeliccSsmile1 ikiprensannesi53_ ekonomiden yakınan sizsiniz iyi de,bu işin ucu zaten o konuya bağlanıyor 😑
ikiprensannesi53_ AngeliccSsmile1 bunu paylaştım diye konu oraya gitmesi saçma ama ben asgari ücret diyorum sen oy diyosun ???
AngeliccSsmile1 ikiprensannesi53_ asgari ücreti belirleyen kim? Ayrıca ben oy demedim,konunun oraya bağlanması çok normal diyorum.
Beyninizikullanmakucretsizdir evva17_ katiller, tecavüzcüler elini kolunu sallayarak geziyor ama doğruları söyleyenleri hemen oraya tıkıyorlar 😶😶