Mucize_prensesimmmm 6 ay oldu dün başladım bu sabah 5 kg ağırlıkla beraber spor yaptım Ameliyat yerim ağrıyor kan gelmiş biraz da sporla alakalı mı regl mi oldum çözemedim Siz yapıyor musunuz Nasıl yapıyorsunuz💪🏻🏋️♀️🤸🏻♀️
Gamzosgamzos Mucize_prensesimmmm bence ilk zamanlar ağırlıkla başlamayın önce basit sporlarla başlayın sonra yavaş yavaş agirlastirin mesela ben önce leslie ile başladım sonra agirlastirdim
Mucize_prensesimmmm Gamzosgamzos aynen birden ağırlıkla başlamak zorladı ½ gün ara versem mi leslie’ye mi geçsem
Gamzosgamzos Mucize_prensesimmmm aynen canım bence bir kaç gün dinlensin vücudun sonra Leslie ye geç hiç bir sorun yaşamadım 2 sezaryenımdan sonrada 6. Ay Leslie ile başladım vücudum alıştıktan sonra ağırlıklara ve karın egzersizlerine başladım
Mucize_prensesimmmm Gamzosgamzos Tamam bende öyle yapayım canım Bilemedim hemen ağırlıkla başladım vücudum hazır değilmiş demekki
Mucize_prensesimmmm Benisahtesevme2 Aynen kilo olarak değildi sıkılaşmak için egzersiz yapıyordum Biraz ara vereceğim kanamam durana kadar🙏🏻