MiracAlpinveUmutunAnnesi Herkese selam. Dün akşamdan herşeyimi hazırladım kuru fasulye nohut buğday sabah yaparım diye ama nasip olmadı. Internetten baktım hem yapılır hem yapılmaz günahtır diyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
fatmaa37demir MiracAlpinveUmutunAnnesi günah olduğunu sanmıyorum sonuçta ramazanda biz yemesek bile oruçlu olanlara yemek de yapıyoruz
-_-hUysUzvetatlikadin MiracAlpinveUmutunAnnesi neden yapılmasın ki regli olma hali pis olmak veya kirli olmak özürlü olmak demek değil ki velhasıl benim bildiğim yapılır
Lalekalbur20 MiracAlpinveUmutunAnnesi yapılır günah değil. Daha dün annemle yengem yaptı onlar da regli Allah niyetini kabul etsin inşallah
Deletedmom_62 MiracAlpinveUmutunAnnesi yapılır tabi canım aşure bir gelenektir dini bir gecerliligi yok dolayısıyla regl ile de bir ilgisi yok
MiracAlpinveUmutunAnnesi fatmaa37demir Ama o bambaşka birşey değil mi yemek tabiki yapıyoruz ama şimdi aşure ayındayız ya bazıları oruç tutuyor aşure yaptığı gün abdest alıyor namaz kılıyor dua ediyor.
MiracAlpinveUmutunAnnesi -_-hUysUzvetatlikadin Yorumunuz için teşekkür ederim. Internette de kesin bir cevap bulamadigim için sormuştum
Zinnureyn MiracAlpinveUmutunAnnesi şimdi aşure ayındayız 🌸 “Muharrem” ayındayız kuzum. Aşure ayı değil 🩵 Muharrem ayının 10.gününe aşure günü denir☺️ Ayrıca tabiki regliyken aşure yapabilirsin. Hiçbir sorun yok balım💐
MiracAlpinveUmutunAnnesi bluem Günah yazıldığı siteyi bulabilsem atıcam size. Regli iken aşure yapılır mı yazın çıkar belki
Stardust1 Zinnureyn Dini bilgileri sizin kadar naif, kibar, tatlı bir şekilde paylaşan kimse görmedim 🌸 İnsanın içini ısıtan bambaşka birşey var sizde 🦋 Ne zaman dini konularda okuduğum yorumu çok beğensem sizin olduğunuzu anlıyorum 🤍
MiracAlpinveUmutunAnnesi BalBadem3 Eğlence mı çıktı bravo ? Buralar çok boş kalmış yeni yeni kişiler gelmiş meydanlar dolmuş taşmış saygısızlık çoğalmış hadi gülün şimdi Moommmses
Zinnureyn MiracAlpinveUmutunAnnesi Ah Meltemim ismini bulamadım 😍 Yoksa özelden yazacaktım sana Kalp kalbe karşıymış çiçeğim☺️🌸🩵