2maviboncuk Kızlar başına gelen var mı 2dir yabancı numara çağrı yapıp duruyor ben yazın yok bilmem be şirketten yazıyorum falan diyor ne yapmak lazım nerden buluyor bunlar numaralari
Prensesimmmasele 2maviboncuk eşimide 2 kere farklı nuamra whatsaptn aradı çağrı bırkıyordu eşim bana söyledi.cevap ver dedim kessin dolandırıcı falandır diye açmadık profilinde bayan biri vardı
2maviboncuk UraSsmom Valla otomatik cevap verme bence ben ne yazdım o ne cevap verdi resim attım ama bilmiyorum oldu mu Bi bakar misin
Alp-kusum Cevap vermeyin aramalara geri dönüş kesinlikle yapmayın verileriniz çalınır.bWhatsAppta şikayet edip engelleyin
2maviboncuk Alp-kusum Kız benim bileyim yok ki diyim çalsınlar banka hesabım bile yok ne benim ne eşimin sadece hesap kartı var verileri mi çalsa nolur
2maviboncuk Prensesimmmasele Aynen bayan biri erkekleri tuzağa çekmesi kolay kadınlara bayan diye güvenilir gelebilir umarım bu tufaya kimse düşmüyordur
Prensesimmmasele 2maviboncuk eşimide 2 kere farklı numara aradı eşim bana söyledi.cevap ver dedim kessin dolandırıcı falandır diye açmadık profilinde bayan biri vardı
Ucansupurge 2maviboncuk E devlet bir ara hacklendi mi ne birsey oldu. O zaman butun bilgiler deşifre oldu deniliyor. Engelleyin
2maviboncuk Bihteeeer Aynen e devlet bilgileri hacklenmiş Allah biseyim yok bazen fakir olmak ayrı Bi rahatlık veriyormuş gerçekten 🤣
Alp-kusum 2maviboncuk Ne olur demeyin öyle şeyler olur ki aklınız şaşar sizin resimlerinizi kimlik bilgilerinizi bi yerlerde kullanıldığını düşünün mesala
Deletedmom_73 2maviboncuk Bana da dün birisi yine yabancı numara, nasılsın yazmıştı hemen engelledim, 3 tane farklı numaradan da aranmisim, bize dadandilar galiba. 😡
Bebekle_birgun 2maviboncuk attıkları linke tıklayınca wp ve bankaları ele geçiriyorlarmış engelleyip geçin direk şu ara bunlar türedi dara verilerinden buluyorlar numaraları