Zehraaa_38 Kızlar biz ek gıdaya başladık ama bazen ister istemez kıyafetleri batıyor kızımın o lekerler de cikmiyor makineye atinca iyi bir leke çıkarıci biliyor musunuz yada siz hangi marka deterjan kullanıyorsunuz bebeğinizin kiyafetlerine
Bebeciknerde Zehraaa_38 kurumuş çay lekesine felan Rise and shine iyi geldi ama kurumuş kan damlasının lekesini tam çıkaramadı. tekrar deneyip bakmak lazım
Irmakprensesinannesi Zehraaa_38 hiç kullanmam leke çıkartırım çünkü içeriği tamamen kimyasal kızım 23 ay 24 günlük birçok kusmuklu lekeli kıyafetleri oldu sadece yıkadım yumuşatici dahi kullanmam zatn bebek bunlar leke çıkmamış ufak ta olsa nolucak ki evde giyer olur biter zatn disarda park ta vb yerlerde giydiği kıyafetler farklıdır kizimin
smmamons Zehraaa_38 e bebeğin baby me çamaşır suyu tozu, elite home ve soneett (bunları da tendyolda bulabilirsin) muhteşem. Kaynar suyla çözdürüp çamaşırları basıyorum ve daha çıkmayan hiç bir leke olmadı
Zehraaa_38 Bebeciknerde kan damlası zaten berbat bir leke bir kere beyaz kıyafetine damladı ne kadar derecesi yükseğe atarsan at çıkmıyor
Sema065 @Zehraaa_38 Ben karbonat sirke yapıyorum biraz elimde yıkıyorum sonra sıcak su da bekletiyorum karbonatlı sirkeli sonra makineye atıyorum hiç birşey kalmıyor benim kızım önlük takmayı sevmiyor herşey yemek oluyor o yüzden 😂
Zehraaa_38 Sema065 önlük takıyorum ben ama kusuyor benim kızım oda kıyafetlerini çok batırıyor maalesef
Bebeciknerde Zehraaa_38 bizim ⅔ seferde bir maalesef değiyo. Artık peçete felan seriyorum. Sevmedi tadını, püskürtüyor hep
Evdeekmekyok Valla en pahalısından en ucuzuna hepsini kullandım. Leke takıntım var. E bebek çamaşır suyu tozu harika