Meresss İkiz kızlarımdan birinde kasık fıtığı varmış 8 aylıklar ve 3 gün önce farkettik perşmebehe ameliyat dediker nasıl bi süreç yaşayan varmı çok korkuyorum çok tedirginim basit diyolar ama korkuyorum aklımda bin tane soru
ZP_1405 Meresss kızım 45 günlüktü bu ameliyatı olduğunda. Çok basit gerçekten, hemen derinin altından yapılan bir operasyon. Aynı gün hastaneden çıkardılar ve evde de hiç bir sorun yaşamadık, normal hayatımıza devam ettik . İçiniz rahat olsun 🙏🏻
Meyrazehra Meresss Benim kızımda da vardı 44 günlükken ameliyat oldu. Günübirlik servisine alıyorlar sizi. Bayıltma operasyon ayiltma hepsi 30 dakika içinde gerçekleşti. Sonra geri getiriyorlar size. Narkozun etkisiyle zaten uyuyor geldikten sonra da . Bir saat bekleyip besliyorsunuz bebişi. Sonra da çıkıyorsunuz. Ertesi gün banyo yaptırabilirsiniz dedi doktorumuz bize mesela. Hatta doktor ameliyat değil bile bu diyor. Bende coook korkmuştum operasyondan sonra durmaz diye ama kızım normalden hiç farklı değildi gece de çok güzel uyudu. Tek sıkıntısı gece 4 de anne sütü almayı bırakıyor en son 4 de alabilir operasyon da saatler sonra oldu kızim orda çok ağladı mesela açlıktan dayanamadı. Allah tan en küçük bebekten başladılar almaya biraz daha erkenden beslendi.
Meresss ZP_1405 teşekkür ederim cevabınız için çok tedirginim böle evladımı ellerine vericem yabancılarla gidicek korkar ağlar o ameliyathanede napcak offf
Meresss Meyrazehra cevabını için yeşekkür ederim morel oldunuz bende nasıl aç bırakıcam bilmiyorum hastaneyele aramızda 2 saat var yolda emmden asla durmaz nasıl zaptedicrm bilmiyorum peki bayıltma işlemi yanınızdamı oldu bebeğimizi nasım götürdüler aldılar yanınızdan
Sapsikanne Meresss benim oğlum iki buçuk aylıkken ameliyat oldu ameliyat basit ama dikiş yerlerinde birkaç gün ağrı oldu fitil veriyordum fitilin etkisi geçince ağlıyordu oradan biliyorum ameliyata aç girmesi gerekiyor 4-6 saat aç kalacak demişti doktor bir saatten fazla sürmüyor gece kalmadık bile hastanede birkaç saat sonra çıkardılar korkmanıza gerek yok anne yüreği ameliyathane kapısında kucağımdan aldıklarında canımı aldılar gibi oldu ama kolay gerçekten
Meresss Sapsikanne yaaa işte bunu düşürmürken içimin acısını anlatamam ağlarken buluyorum kendimi keşke yanımda bayıltsalar korkar ki başkalarıyla yabanvılık çeker kızım offf allahım beterinden korusun anladığım kadarıyla basit bişi ama narkoz açlık ayrılma kısmı düşündükçe nefesim kesiliyor
Momsgirl16 Meresss benim kizim 30 günlükken ameliyat oldu. Bende çok uzulmuştum haliyle. Ameliyathaneye giderken ki o hali hala gozlerimin onune gelir. Yarim saatte her şey bitmişti. Odaya gelince de 1 saat kadar uyudu. Sonra zaten çiktik. Çok basit bir ameliyat ama tabiki duygusal bir süreç oluyor ozellikle biz annelere
Meresss Momsgirl16 off o kısım düşünürken nile canım çok yanıyor basit bi işlem miş anladım ama duygusal kısımları çok ağır geliyor insana allahım bebeklerin canı hiç yanmasın şifa versin rabbim nerde ne hastalık varsa
Meyrazehra Meresss rica ederim. Evet o açlık kısmı aslında en zor kısmı yoksa cidden sonrasında zor olmuyor. Bizimde evimize 1.5 saat mesafedeydi hastane biz ilçedeyiz o yüzden arkadaşımızda kaldık mesela daha kolay ulaşalım diye. Götürmeden önce sadece bezi kalıyor üzerinde götürdükleri yerde bayıltiyorlar.
Sapsikanne Meresss düşünmeyin olup bitiyor ama tavsiyem hastaneye yalnız gitmeyin benim eşim kardeşim annem görümcelerim hep beraberdik onlar sayesinde kafamı dağılabildim
Meresss Sapsikanne büyük ihtimalle bizimde öle kalabalık gidilcek ikizi var onuda götürcem mecburen oda bakılcak orlarda
Meresss Meyrazehra kıyamam ya çok zor bi gün olucak allahım bian önce bitsin gitsinde görmemişe dönelim inşallah
SelimeliS Meresss benim oglumda oldu ama biraz büyüktü 2bucuk yaşını biraz geçmişti dedikleri gibi basit bi operasyon ama annelik iste ameliyathane kapisinda kucaginizdan oraya göndermek zor oluyor 🥺 allah sifa versin yinede rabbim beterinden korusun
Meresss SelimeliS çok zor olucak yaşamadan düşüncesi bile yetiyor ne kadar basit olursa olsun küçücük bedene hiç bi hastalık yakışmıyo allahım beyerinden korusun herkesin evladına şifa versin rabbim kimseye hastaneye köşelerinde oyalandırmasın