Oznrasl yldrm986 emiyor ama sütüm de var akşamları saat 11 gibi emdikten sonra uyuyor gece uyanmadan emziriyorum emiyor kilo alımı da iyi dedi doktor 😔 yarın gideceğim olmadı
Oznrasl Minnikim benim bebeğimde sadece anne sütü alıyor gündüzleri yapıyor çarşamba günü kilosuna bakıldı gayet iyi dediler Başka bir neden olabilir mi acaba 😔
Oznrasl BrcnBlgn evet anne sütü alıyor.odanın ısısı 23 24 derece oluyor küçük ince battaniyesi var ona sarılı üzeri nde yorganı var
Daisyy Oznrasl merhaba o ayda benim de başıma gelmişti 2 gece yapmamıştı korkmuştum ama devam etmedi. Şu an 5 aylık sabaha kadar bezi doluyor hatta bazen taşıyor. Takip edin. Eğer devam ederse kilosuna bakın. Doktora danışın.
Oznrasl Daisyy yarın doktora götüreceğim çarşamba günü 2 aylık aşısı için gitmiştik kilo alımı iyi demişlerdi 😔
Daisyy Oznrasl korkma o zaman dediğim gibi aynı dönemde başıma geldi belki de o ayda bebekler çok derin uyuyor olabilirler ondandır. Doğum kilosu ve 1. Ay 2. Ay kiloları kaçtı?
Dyglilaa Oznrasl takip et olmadı yarın bi sağlık ocağına sor eğer doktora git derse öyle gidersin canım
mraslan Oznrasl Gündüzleri doyuyordur fakat gece doymuyor olabilir biraz daha gözlemleyin aynı şekilde devam ederse doktora götürmeyi ihmal etmeyin ☺️
Cihangr Oznrasl erkek kardeşimde geceleri hiç yapmazdı bez bırakırken müthiş kolaylık olmuştu anneme. Bazı bebeğin mizacındandır sanmıyorum duymadığını ne güzel işte bence sevinin
SukranUras Oznrasl amcamın bebeği 2 yaşında ve bikaç aylık olduğundan bu yana gece ne çiş ne kaka yapmıyor 🤗