Umuteylem Bebeğim 18 günlük hiç yatmiuor 5 saat yatırmaya çalışıyorum yattığı en fazla yarım saat kalkıyor gene gece hunduz böyle bende dinlenemiyorum çok yorucu geçiyor tecrübelerinizi paylaşırmisiniz
koalamlaben Umuteylem aç olabilir mi ayrıca 5 saat uyuması zaten çok uzun 18 günlük 2-3 saatte bir emmesi lazim
Uffu Umuteylem doymuyo da olabilir çabuk yoruluyolar emerken benim kızımda çok uzun uzun emerdi yine de uyumazdi akşam yediden sonra iki üç saatte bi uyanırdı sabaha kadar
Umuteylem koalamlaben 5 saat yatmıyor 5 saat boyunca yatırmaya çalıştığımı biliyorum yarım saate bir emziriyorum
koalamlaben Umuteylem hii benimde öyle 26 günlük kızım sadece memede uyuyor koyunca uyaniyor başka türlü uyumuyor siz nasıl uyutmaya çalışıyorsunuz
Uffu Umuteylem aynı benim kızım ama ben hiç uyutmaya çalışmadım canı ne zaman uyumak isterse uyusun dedim hiç sallamadim emzirdim gazını çıkardım yine huysuzsa kucağımda gezdirdim öyle uyuya kaldı çoğunda ama 2-3 dk uyudu geri uyandı genelde de gazı olduğunda huysuzdu zaten
Umuteylem @“Erkekannesi0”#p2689822 olabilir ama hszincikmis olsada durumumuz bu uyumuyor saatlerce uyusada yarım saate kalkıyor
Umuteylem koalamlaben on gün sallamadim alistirmak istemedim çok ağladığı için mecburen sallamayi denedim sallayarak uyutmaya calisiorum