Masalserin2019 sahanemm daha cok yeni zamanla alısıosun bende uyuyarak emziriodum eşim bekliod basımda ben uyuyunca :) sonra zamanla alıstım :)
MinikCilek sahanemm en fena dönemdesin geçicek alışıcaksın yani🥰 sadece uyuya kaldıgını söylediğin için diyorum bunu dikkat et dalarsın falan cocugun üstüne yüklenmeyesin burnu falan kapanmasın kuzum. Oturarak emzir cogunlukla uyku biraz daha gec geliyor oturdugun için 🙏🏻 Hayırlı olsun bebeginde 🥰
Meryem34 Mesela şuan bi ayaktayız 😀😀 saat 8de uyur gece 12de kalkar emer 3de lkaşlar emer ve son olarak 6da kalkar oyun oynar 3bucuk aylıgız ama senin daha cok kucuk her ıkı saatte bir mutlaka emzir ve uyuma diren aşlah korusun memen burnunu kapatır
sahanemm Meryem34 1 saat arayla kalkiyor yarim saat emiyor geri uyuyor normal mi sutum yetersiz kaliyor gibi geliyor bana
Meryem34 sahanemm doymasa aglar sürekli o genelde ilk zamanlar oluyor cok degısıyorlar memedeykenn cok uyurlar uyudugu içinde ememiyorlar tekrar uyanıyorlar ve sürekli meme isterler doymadıgından degil memede kendini daha iyi güvende hissediyorlar heleki gazlıysa hep memede uyumak isterler
sahanemm MinikCilek cok tesekkur ederim zaten oturarak emziriyorum biraz toparlasa kendini sorun olmucak
Sadiyealp sahanemm 😄😄 dayanilmiyo vala bende emzirirken kucağımda uyuyup kliyoz ikimizde 5 dak sonra hemn uyaniyom hop yerine koyup uyumama devam ediyorum😃😃 2 ayimizi doldurduk bgun insallh duzelir uykusu
Nazlicicegim sahanemm Bebeğim 11 aylık doğduğundan beri doğru düzgün 1 saat deliksiz uyuduğunu bilmem hep 10 -15 dk. İlk aylar gaz ve reflüden uyuyamazdı tam onlar geçti rahatlıcaz derken damak kaşıntıları başladı uykusuzluğa huysuzluğa devam 😔😔
Zeyneeep sahanemm bi zaman sonra otomatil kendin kalkmaya başlıyosun ama yinede dikket et emzirirken uyuma bişeyler falan izle allah korusun
sahanemm Zeyneeep uyuya cok kaliyorum bende uyumamak icin relefonla oynuyorum dedigin gibi televizyon izliyorum o sekilde ayakta kaliyorum
MinikCilek sahanemm toplar toplar hiç merak etme şok olucaksın hatta anaa bu zaman ne cabuk geçti diye