Kupkup57 Merhaba sevgili anneler, 48 günlük bebeğim sadece üzerimizde uyuyor.gece gündüz aynı. Bu durum haliyle çok yorucu oluyor çünkü o uyurken de uyuyamıyorum, bunu nasıl bıraktıranilirm. Yatağa koyduğum an uyanıyor.
mLyyk Kupkup57 daha çok küçük bir süre sonra siz üstünüze koyacaksınız o durmak istemeyecek. 3. aydan sonra mümkün değil yatıramadım ben öyle, halbuki koala gibiydi yevrum🥹
Leylamleyla Kupkup57 bir an önce bu durumu düzeltmeye çalış yoksa benim gibi çok zorluk çekersin kızım 1 yasinda gece bizim yatagimizda uyuyo bizle kendi yatagina koyduğum an uyanıyor
Htcpkrrrr01 Sizde beraber uzanın yanına kolunuzda uyusun kokunuzu istiyor hareketlendiği zaman pış pışlayın daha uzun uyuduğu göreceksiniz ben öyle yapıyordum halada bazen yapıyorum sizde uyuyabilirsiniz o şekilde gece yatağına alıştırın ama
Asyasim Tamamen sizin kokunuzu istiyor. Kendi güvende hissetmek istiyormuş. Benim bebeğimde ilk 2 ay öyleydi üstümde uyuyordu sedece. 2 ay sonra düzeldi şimdi uyusun diye gözüne bakiyorum şimdide uyku yok. Uyusada keşke oyle uyusa diye aşırı huysuz uyuyamadığı için
Melekdah1989 Kokunuzu istiyor olabilir uyuduğu zaman beşiğine koyun. Bi Tişörtünüzü yanınıza koyun belki kendini güvende hisseder
Kupkup57 Melekdah1989 denedim ama olmadı. Göğüs pedinizi sütyeninizi koyun falan diye okumuştum işe yaramadı.
Nurcukk01 benim kızımda öyle uyuyordu 2 aydan sonra düzeldi bende geniş bi yatakta tek yatıyordum en azından düşerse yatağa düşsün diye
koalamlaben Benim kızımda 26 günlük aynen böyleyiz, üstümde uyuyor asla yerine koyunca durmuyor ağlıyor uyumuyor, gündüz hiç bir şey yapamıyorum daha da uzun sürecek demekki böyle
Doruk20222 Benim bebeğimde öyleydi ama çok kısa sürdü canım büyüdükçe kendi rahatsız olup istemiyor zaten bence tadını çıkar çünkü ben arada çok özlüyorum o zamanları şimdi 1 yaşında üstüne yorgan bile örttürmüyor🥰