Atssssss000 Emine003 evet canim cok uzaktan kuzenim ama uzuldum biri 20 digeri 22 yasinda gencecikler
Meteninannesi52 Asilbebekkk alacak verecek meselesi ve tekelin patronunu soruyolar cocuklari vuran kisiler asla tanimiyor adam ikisine birden skıyyor biri de sigara icip izliyo digerleri oldururken sakami bu kim vericek bunun hesabini :( icim sizliyor dua ediyorum tum cocuklarimizi rabbim korusun ailelerine sabir versin :(
Emine003 Atssssss000 Başınız sağolsun canım 😓Çok çok üzücü Rabbim annesine sabırlar versin inşallah 🤲🏻
Emine003 Atssssss000 orda babasını soruyorlar ya babası şuan ne yapıyo acaba babasını arasaydi o gelcekti belkide onu vuracaklardi çocuk aramadı babasını 😢
OptimusPrime Atssssss000 Allah sabır versin ailesine. 😔 Erzen soyadinda olanlar mi? Kuzenleriniz olan? İki kardeşler sanırım öldü. Bir de arkadaşları varmış yanında bir kişi. Herkese zor. Umarım yakalanır ve hakettikleri cezayı alırlar.
Atssssss000 OptimusPrime iki kardeş degilde ikiside kuzendi olenlerden, evet insallah polis peslerinde bakalim hayirlisi evlerine ates dustu herkes perisan
Emir11 Asilbebekkk kanim dondu, uyku uyuyamıyorum.. kahroldum. Böyle bir dünyaya çocuk getirmek ne zor.. şimdi gözümüzün önündeler ama büyüyünce ne olacak bilmiyorum. Çok korkuyorum. Rabbim cümlesini korusun
OptimusPrime Atssssss000 Ya olmaz mı hiç? Evlat bu.. rabbim sabır versin dayanma gücü versin. İnşallah bulunurlar 🙏🏻 Ne kolay bu ülkede silahlanmak, öldürmek Allah belalarını versin.
Emine003 Atssssss000 ahhhhh ahhhhhhhh😢😢😢bizim içimiz yandi uyku uyuyamıyorum Rabbim o acılı aileye sabırlar versin inşallah 🤲🏻
Atssssss000 OptimusPrime amin gercekten Allah belalarini versin ellerini kollarını sallayRk ne kadar rahatca vurdular😔
Gulcann0 İzledim mahvoldum iyice. İnsanlar iyice çığrından çıktı can almak bu kadar kolay oldu, nefret ettim artık iyice bu çağdan. Bunca pisliğin içinde çocuklarımızı nasıl koruyacağız.
Emine003 Gulcann0 Rabbim sabırlar versin aileye🤲🏻😓 Evlatlarımızı kötü insanlardan Rabbim daima korusun inşallah canım 🤲🏻