Alerjikrinit Var mı? Bebeğim 17 aylık annem gildeyiz ne yaparsam yapayım engel olamıyorum yakarcalar mahvetti bizi
Deletedmom_114 Alerjikrinit Bizide öyle artık kocaman şişiyor oğlum uf uf demekten bir hal oldu beya şeyler denedim fayda etmedi maalesef
livanurvealpinannesi61 Alerjikrinit ben sıveno kullanıyorum memnunum birde the prouvee reponses organics aldım oda çok iyi fiyatı da uygun
zeynepecembahadir Bende trukid kullanıyorum çok memnunum bebeğim 9 aylık hiçbir problem yaşamadık daha
Deletedmom_114 zeynepecembahadir Banada bunu herkes söyledi sipariş vereceğim inşallah bundan memnun kalırım
gnsbsk Alerjikrinit evet temiz içerikli. Diğer hanımlar yazmış fiyatını görünce şok oldum. 175 tl ye almıştım iki ay önce😲
livanurvealpinannesi61 Melis1706 680 TL çok pahalı sıveno kullanıyorum geçen yıldan beri çok memnunum çok etkili. Başka aldım oda the prouvee reponses organics ismi oda çok etkili 121 TL
Deletedmom_114 livanurvealpinannesi61 Sivenoyu denedim sanki sürmemiş gibi hep kıpkırmızıydı ama diğerini duymadım hiç