Buket57 İyi geceler canikolar🌸 Tanr kimyon alıp çayını yapıyorum her gün 2 3 bardak içiyorum sütte yapıyormuş zaten duyduğuma göre sizce fazla içmenin bana bi zararı olur mu?☺️
Ucansupurge Buket57 Maximum bağırsakları fazla calistirir😄 Kimyon çayinin kilo vermeye yardimci olduğu bilinen bir gerçek 😁 Emzirdigim donemde gunde 3 kupa iciyordum.
enercisizkaldimanne Buket57 kimyon rezene ve arifoglu anne çayı içiyordum hepsinden 3 kupa falan ama gece asla uyanamıyordum, gündüzde keza göz açamayacak haldeydim 😑 bende çok uyku yaptığı için 40 çıkmadan bırakmak zorunda kaldım
Ucansupurge Buket57 Sen gene de dikkat et 😁 bitki cayi sonucta herkests ayni etkiyi yapmayabilir. Bana birsey olmadi ic diyorum da sana yan etki yapmasin valla cok uzulurum 🌸
Buket57 Ucansupurge bi sabah bi akşam içsem ne zarar verir ki ☺️ amaan süt olsun diye ne içeceğimi şaşırdım inanın.
Ucansupurge Buket57 Bir zarar verecegini sanmiyorum ama ne bileyim gene de ornek teskil etmeyeyim 😁 Sut icin iciyorsan tahin helvasi, yulsf lapasi dut kurusu ve sade maden suyunu tavsiye ederim. Acayip sut arttırıyor
Buket57 noluyasanagenemiros aktardan aldım tane kimyon canım,toz kimyon sevemedim içemedim yani. Kaynamış 1 bardak suya 1 tatlı kaşığı atıyorum azıcıkda şeker atıp içiyorum. Deneyin faydası var🥰