baloglusss Kız bebek ismi arıyorum annelerim yardım lütfen 22 haftalık hamileyim hala isim bulamadım🙄 Lina mina luna o tarz isimler istemiyorum asel vs çok koyuldu. Anlamı olan güzel bir isim arıyorum önerilerinizi bekliyorum 🩷
Fadimeelif baloglusss Elif Nisa anlamı dik duran kadın demek kuranı Kerim de geçtiği için de koymak istemiştik isimleri
baloglusss Araseymen buğlemin anlamı internette geçen gibi değil maalesef sonradan türemiş uydurma isim elisa gibi. Cennet kapısında bekleyen melek diyorlar anlamına mesela elisanın ama alakası yok 🙈 çok fazla böyle anlamı yanlış sonradan türemiş isimler var ortalıkta
Kitapkokusu baloglusss Hafsa, Meryem, Hanne, Ravza, Asya, Hüma. İnşallah bir kızım olursa bunları düşünüyorum. 🌸
Esma_muaz Kitapkokusu Bende bu isimleri çok seviyorum kızım olursa Hafsa koymayı düşünüyorum İnşaAllah 🌿
baloglusss Ayssss1 tanıdık biri olunca isimler çok etkiliyor insanı yüsra diye bi kız vardı küçükken mahallede dövmediği sataşmadığı insan yoktu o yüzden yüsra ismine oldum olası soğuğum😅