Busragokceberra uykusuzanne__ Pazar kahvaltısı bizim hep bir özenli olur.Haşlanmış yumurta,menemen,sucuk,patates kızartması,simit,labne, peynir çeşitleri,zeytin çeşitleri,kaymak,bal, reçeller,domates, salatalık,bazen krep yaparım,bazen de kuymak
Benisahtesevme2 Yusufunannesi97 bıberleri uzun doğrayıp yağda cevırıyorum uzerıne dogradıgım domatesi eklıyoruk ve sarımsak 🙃
Ececiiim uykusuzanne__ kaşarlı beyaz peynirli gözleme,yoğurtlu biber kızartması, büyük ihtimal yumurtalı birşey de olur ☺️☺️
_Lavinya superkahramanbiranne Ben bunu yaptığımda bütün malzemeleri karıştırıp birwz süt ve baharat ekliyorum. En son yumurta kırıyorum. Mis 👌
Nezzz_ uykusuzanne__ Eşim yok annem ben oğluşum var 🥰 Patates kızartması🍟 Kaşarlı kırmızı kapya biber 🌶️ Yumurta haşlama maydonozlu limonlu salata tarzı yapacağım annem seviyor🥰 Fıstık ezmesi olmazssa olmazım 😌 peynir çeşitleri, söğüş tabağı🥗
Nezzz_ Aysegul93 Ben haşlama yumurta sevmıyorum patateste oyle dolu dolu kızartmıyorum ,kapya kaşarlı ve söğüş tabağı bana göre 🥰🥰 bize kadar hazırlarım.. annem var diye abarttım 😍😍eşim izinde olursa güzel hazırlarım normal tek başımayken haftaiçi kahvaltımı görsen, kızartma vs hiçbiri yok aramam yanımda biri varsa yaparım genellikle😊😊
Balkizlarim uykusuzanne__ Elif böreği yani (sigara böreği) ben elif böreği diyorum kızlarımdan ötürü ☺ Menemen patates kızartması🍟 peynir , t ahin bal karışımı, sos ve reçeller 🤍