[silindi] uykusuzanne__ Keşke sihirli bir değnek olsa, sallasak o hazırlasa. 😵😵 Yumurtalı patates ve klasik kahvaltılıklar. 🌼
Minnakkk uykusuzanne__ az once birine yazdım peynir salatası tarifi siz de deneyebilirsiniz hem cok kolay hem de cok cok lezzetli 😋😋
[silindi] uykusuzanne__ Eşim evde yokken kahvaltı derdim yok. Bir Türk kahvesi yetiyor bana. Bebişten sonra (benim oğlan biraz zıpır) pazar günleri işkence gibi geliyor bana 🥺😃
uykusuzanne__ [silindi] benim de eşim yokken kahvaltı yapmıyorum bulursam yiyorum ama eşim olunca güzel sofra kurulması lazım😂
Beyninizikullanmakucretsizdir uykusuzanne__ Kekikli kaşarlı domates Patatesli omlet(üstüne kaşar peyniri de koyuyorum enfes oluyor) Bu ikisini çok sık yapıyorum tavsiye ederim 🤩
Efy Bayat ekmekleri değerlendircem dilimleyip üstüne domates biber peynir yumurta sucuk karıştırıp sürüyorum fırında 15-20 dkka kadar kızartıp üstünede kaşar peyniri koyup afiyetle yiyoruz tavsiye ederim çok güzel oluyor
superkahramanbiranne Efy ben de bundan yapcam galiba.. yumurta kırıyorsunuz demi.. yoksa haşlayıp mı koyuyorsunuz
[silindi] uykusuzanne__ “Bir pazarımız var bırakında istediğimizi yiyelim” Tüm pazar günü evde olan kocaların iç ve dış sesi 😃😃
Kurabiye_123 uykusuzanne__ poğaça , simit alır eşim sucuk, belki kızartma yapaarım. Zeytin , peynir, salatalık , reçel , kaymak .
uykusuzanne__ Kurabiye_123 ne güzel 👍 mis gibi ben yurt dışındayım burda çok nadir Türk marketlerinde oluyor simit fallan