343458 Hanımlar merhaba . Oğlum 20 aylık her seyı kendi yemek istiyor ve sureklı kıyafetler yemek lekesı oluyor bebek deterjanıyla yıkıyorum ama çıkmıyor . Etklı bebek deterjanı var mı ya da lekeleri çıkarmak için ne yapıyorsunuz .
Birdunyabircennetannesi 343458 My rabbit Kaynar suya bundan koyuyorum ve hiçbir leke bırakmıyor mükemmel bir çıkarıcı
Mrvak 343458 ben de aynı lekelerden şikayetçiydim bi kere arap sabunu denedim lekeye döküp hafif çitileyip attım makineye valla tertemiz oldu mis gibi 🤗👍🏻
Kurabiye_123 343458 kaynar suyu llekenin üstüne döküyorum çıkıyor. Özelliklede meyve lekesi . Çıkmazsa kaynar suyu döküp aspirex var onu sıkıyorum .
343458 Mrvak 1.30saat 60dercee de yıkatıyorum üstüne durulatma yapıyorum çıkmıyor deneyecegım teşekkür ederım
merkursavascisi_06 Mrvak bi tişörtte leke var da ona deneyeyim. Kosla oxi action önerildi ama onu hala alamadım evde arap sabunu vardı galiba o da işe yaramazsa koslayı öyle alayım
343458 Nika her yemek lekesını çıkarıyor mu peki o markayı duydum ama pek emin olamamıştım bıtkısel leke çıkarıcı yazıyor dimi