Seyda_gms 2 aylık bebeğim 2 seferdir buru aktı hafiften de öksürük var ilerlememesi için napmalıyım acaba? Burnunu izotonik su ile temizliyorum arada çok dolu değil. Birde sık sık emziriyorum çabuk atlatsın diye. Basja tavsiyeleriniz var mı
melihaozen55 Seyda_gms hava makinanız varsa hava verebilirsiniz benim oğlumun öksürüğü vardı doktor hava makinası aldırdı içine az bişey izotonik serumla başka bişey yazdı onları karıştırıp koydum günde 4 sefer hava verdim 3 4 güne düzeldik antibiyotiksiz 🫶🏻
Seyda_gms melihaozen55 java verecek kadar öksürmüyor ama günde 1-2 sefer başlangıç belkide suan doktor ilaç vereceğini sanmıyorum ama sadece izotonik suyu hava makınesiyle verebilirim belki
melihaozen55 Seyda_gms hava verecek kadar öksürmüyor diye bişey yok malesef benim bebeğimde çok öksürmüyordu ama burnu falan komple tıkalıydı doktor hava vermezsem ilerleyeceğini söyledi tam zamanında götürmüşsün dedi yinede siz bilirsiniz 🫣
melihaozen55 Seyda_gms hayır hayır normal hafif hafif öksürmeye başladı burnu da tıkanınca hemen götürdüm ciğere inince sıkıntı oluyor dedi bizimkinin çok şükür ciğerlerini dinledi öyle bi sıkıntımız yoktu bence götürün sizde acilde nasıl hava vermeniz gerektiğini gösteriyolar