Alprslanatess Kızlar 4 aylık suan oğlum hep sağ sol yatırmalı yan yatırmaya çok dikkat ettik fakat kafasının tepesi yukarıya doğru uzun yaaa duzelır mı acaba sonradan veya napmam lazım suan duz kafa yastığı kalsam geçer mi
Whatdeding Alprslanatess hep öyle yatırmaktan oluyor sırt üstü yatırın ya da dediğiniz gibi gün içinde de o yastıklardan kullanın. Benim kızçeyi de ben düz kafa olmasın diye öyle yapıyordum baktım yumurtaya dönmeye başladı kafası sırt üstü yatırdım ve düz kafa yastığına koydum gün içinde top gibi oldu maşallah 😂😂
taze-anne2312 Alprslanatess düz kafa yastığını 1 yaşına kadar kullanmayı öneriyorlar düzelme oluyormus hatta benim bebeğim de hep sağ yattı bende sonradan fark ettim sağ tarafı hafif düzleşmiş alsam bi faydası olur mu diye düşünüyorum kararsızım 😅
Alprslanatess Tontis_annesii ya genetık olduğunu düşünmüyorum aslında arka ense kısmı düz deği bwbegımın kafasınnn üstü düz ve yukurı dpgru hafif
taze-anne2312 Whatdeding oğlumun sağ tarafı düzleşmiş acaba o yastıklardan alsam faydası olur mu eski haline gelir mi sizce
Whatdeding taze-anne2312 ertelemeden alın bence 5.5-6. Aya kadar düzenli kullanırsanız düzelir . Bu aylardan sonra çok kâr etmeyebilir. Ne kaybedeceksiniz ki denemekte fayda var