Yigitefeninannesi_ kullanan var mı anneler memnun musunuz ? Yada önerdiğiniz başka temiz içerikli deterjan var mı?
-Ylz- Yigitefeninannesi_ uni baby temiz içerik değil diye biliyorum. Siveno incia gibi temiz içerik olan markalar var. Onlara bakabilirsiniz.
PatronBebek Yigitefeninannesi_ uni baby tavsiye etmiyorum. Duru, dalan, baby me, siveno, green clean, minoris, incia. Bunlardan birini tercih edebilirsiniz
Merveio14 Yigitefeninannesi_ uni baby bu mavi kapak , lifebaby birde omo bebek kullanıyorum uni baby parfüm içeriyor bu yüzden çok önermiyorum ama kokusuda efsane 🙈 omo parfümsüz hipoalerjenik bi deterjan lifebaby de bitkisel Bu ikisinide öneririm
Aslananne1 Yigitefeninannesi_ ben bunu kullanıyorum 14 aylık ama hala yeni dogan olanı alıyorum cildi çok hassas çünkü bu detarjan hiç yan etki yapmadı
Yigitefeninannesi_ -Ylz- teşekkür ederim siveno kullanıyorum bunu denemek istemiştim en iyisi siveno ya devam edeyim
Irmakprensesinannesi Yigitefeninannesi_ ben kullniyrm üni Baby detarjanı ni ıslak mendili gayet memnunum bir sorun yasamadim