Aslananne1 esraulus94 4 aylıkken şuan 14 aylık 11 dışımız var 😐çıkana kadar ne sen sor ne ben mahf olduk valla çocuk bi defa da iki dis çıkarıyor hemen 1 hafta sonra yine dis belirtisi veriyor üst üste çıkarıyor az ara versene evladım sende bnde insanlıktan çıktık 🤕🤕
Masumanneincimm Dokuzuncu ayında çıkardı hepsi art arda çıktı. 11. Aya yeni girdik beşinci dışı çıkıyor simdi
Damlanr Aslananne1 bizde aynı durumdayız 2 gündür ateşle uğraşıyorduk endişelendim çok başka bir şey diye arka arkaya 6. Dişi geliyo bir buçuk 2 Aydır oda bende ne çekiyoruz
buyuyor-cocuklar 7 buçuk aylıkken ilk dişini çıkardı şuan 9 buçuk aylık toplam 4 kişi var ama üstten sağdaki ve soldakide kabarmış şuan yarım saatte bir uyanıyor sanırım bu gece patlatma gecesi diğerleride geliyor yani😊
Lylasl engteacherrr evet aynen öyle ve ilk çıkan dişte alt arka diş oldu😅 şimdi de köpek dişleri çıkacak gibi yavrum vampir gibi gezecek 🤦🏻♀️😅 bebeğiniz yürüyor mu, kaba motor gelişimi nasıl ? Benimki yürümüyor niyeti de yok gibi ondan sordum acaba birbiyle bağlantılı olabilir mi diye
[silindi] 8 buçuk aylıkken ilk dişi çıktı şuan 10 buçuk aylık alttan 2 dış çıktı üstten 2 dişi patladı uzuyor üstten 2 alttan 2 diş de aynı anda geliyor tahminimce 10 gün içinde hepsi patlamış olur çok zorlanıyor yavrum ağlayarak uyanıyor sürekli
engteacherrr Lylasl yok yürümüyor da hala başka postlarda farkettim siz de fizik tedavi alıyorsunuz sanırm . çok doktora gittim ama hepsi diş için de yürüme için de genetik dedi 15. ayı bitirmek üzereyiz artık götürebileceğim bi yer de kalmadı sabrla bekliyorz
Lylasl engteacherrr bende bütün testleri yaptım çok şükür sıkıntı çıkmadı evde sürekli egzersiz yapıyoruz fizik tedaviye 2 hafta sonra başlicaz
Nvndmr Mehtapevo bnm kızımda 6 Ay 11 günlük ateşi vrdı 3 gündr doktora götrdm boğazı kızarmış ve dediki dişi yarılmış gibi yarıldıktan ne zaman sonra cıkar perişn olduk bu sıcaklarda hem hasta hem diş 😶