Morportakal Kızlar merhaba . Bebeğimin burnunu düzenli olarak serum fizyolojik ile açıyorum. Sana grip başlangıcı. Burnu dolu gibi ses geliyor Hıkır hıkır. Ne iyi gelir? Soğan vs koklatiyorum
Azraada58 Morportakal odayı nemlendir yumuşasın canım ve bol bol temizle burnunu sogan koklatma yakar
Poncikkkk Morportakal bebek vics i iyi gelir odayı nemlendırın sürekli havalandırın fizyolojik yapıyorsunuz zaten benmde bebeğim ilk 5 ayda oldu kış boyunca devam etti ilkbahar ile bitti çok şükür
Morportakal Azraada58 Aaa soğan iyi gelir demişlerdi ya. Sürekli havalandırma yapıyorum nem cihazı da açık ama mesela bir tarafına dönünce geçiyor sonra tekrar dönüyor hiril hiril içinden gelen bir ses değil ya burnundan çok kafama taktım nedense
Morportakal Poncikkkk Benjm bebeğim de öyleydi ilk 3 ay sanki burnu hep tıkalı gibiydi 2 gündür yine aynısı oldu. Acaba alerjik mi diyorum
Azraada58 Morportakal soganı odaya koyarsan iyi üstünede karanfil dik ama koklatma ben valla koklatan duymadım hic kuzum
Poncikkkk Morportakal alerjik daha çok mevsimi geçişlerinde olur aşırı tozlu polenli ortamda artar battaniye gibi şeylerde sıkıntı yaratabilir
Morportakal Azraada58 Ayyy o öyleydi demi ben karıştırdim vallahi kusura bakmayın ya . Teşekkür ederim bana kalsa sabaha kadar koklatirdim herhalde dediğiniz gibi yapayım 😅😅
Azraada58 Umena aynen elma gibi kes üstüne 3 4 tane karanfil sapla odaya koy ama en önemlisi odanın nemi canm nem ne kadar iyi olursa mukus okadar yumuşyıp akıyor
Erzeynep Kıkırdak gelişmesinden de ses geliyor olabilir burun temizlendiği halde horlar tarzı ses geliyosa benimki öyle