Birdunyabircennetannesi Kızlar pişiğe bildiğiniz en iyi krem yöntem ne? Sudocrem fayda etmiyor hamazinc aldım oda etmedi zeytinyağı sürdüm bakalım Çok fazla şekilde pişiği Tuvalet eğitimi denedik hava alsın hemde öğreteyim dedim yok oda olmuyor🤷
Meryem00 Birdunyabircennetannesi bol bol yıkıyorum. Ve altını açık bırakıp öyle uyutuyorum. Üstüne sadece müslin örtü örtüyorum. Çok az pişik olur kızım. Alerjik bir şey yediği zaman sadece.
CaglaMenessa Birdunyabircennetannesi bebek vazelini çok iyi geliyor teninde bariyer oluşturuyor acıyı azaltıyor hem de geçiriyor
Son-gul Dermovate kullan net 2 günde bitiyor canım . Benim kızım kayınvalidede kalmıştı pişik olmuş orda ama bildiğin kıpkırmızı ve kabuk tutacak şekildeydi her tuvaletten sonra yıkadım poposunu ve bu kremi sürdüm geçti 2 gün sonra
Birdunyabircennetannesi Son-gul Deneyeceğim teşekkür ederim bana da eczacı hamazinc kullan hemen geçecek dedi de geçmedi çok kaka yapıyor bu sıralar ondan oldu sanırım
Meryem00 Birdunyabircennetannesi hayır tuvalet eğitimi yok. 11 buçuk aylık henüz. Gündüz 2 uyku yapıyor. Altına alez seriyorum. Bezini çıkarıp yatırıyorum. Yatırmadan önce de kantaron yapı veya Hindistan cevizi yağı sürüyorum. Oda iyi geliyor.