Havvanur43 Sacmalama_Engiinn haslamana gerek yok kaynar su dok ustune 10 dk bekletmen yeterli sarmayı pişirmek için tencere yada dudukluye koyunca tuz atarsın
Sacmalama_Engiinn aliaras_2022 ufak ve inceleri de vardı onlardan da topladım hangisi iyi olur diye iskmi garantiye aldım dkdhkd
Sacmalama_Engiinn Deletedmom_62 ince ve ufakları da vardı onlardan da topladım baya onları sarayım o zamn teşekkür ederim 😇
silaa66 Sacmalama_Engiinn kskdkffkkf şey mi uyguluycan erkeğin kalbine giden yol midesinden geçeri mi kdkfkfkfk😂😂😂🤍
Sacmalama_Engiinn Hayallerhayatolsa tamam öyle deneyeyim birde becerirsem sana çok dua ederim kddhjs inşallah kocamın damak zevkine hitap eder de sonradan başımı ağrıtmasın jshdjs
Hayallerhayatolsa Sacmalama_Engiinn valla beni herif senden başkasında yaprak yiyemiyorum diyo birde güveç kapağı kapat üstüne dagılmaz
Sacmalama_Engiinn silaa66 aynen ona isim düştü vurgun yapacam bu ay soyup soğana ceviricem biraz djjdns
Hlalhlalhlal Sacmalama_Engiinn kaynar suya sok çıkar rengi dönene kadar.Çok tutma yaprak parçalanır.Bol soğanlı bol yağlı bir iç hazırla baharatı kendine göre ayarla sar üzerini geçmeyecek kadar sıcak su koy yağ gezdir ağırlık kapat pişir