06elfber06 ikierkekannesiii canım kocanı seni aldatmasını büyüye bağlama o seni karaktersizliğinden aldatmış şöyle düşün kocasından ayrılmak isteyen ama bahanesi olmayan her kadın gitsin hocaya kocasına kendini aldattırsın yada intikam almak istediğimiz kadınların kocalarına büyü yaptıralım karılarını aldatsın vb.. Mantıklımı sence belki sende ayrılmamak için bu bahaneye inanmak istiyosun
ikierkekannesiii 06elfber06 kuzum esimin bu buyu hoca meselesinden haberi yok yalnizca hoca dedi hayatinda bir tanede kiz vsr vazgecicek .biraz zaman esiylede duzelicek dedi bende bu kafayla yaşıyorum inanki
ikierkekannesiii Yesillimon 1 tane bulduk dun suya attim sonra en.başta hocaya gittik anlatti herseyi bizim odamizin penceresinin oralarda bir yerdeymis birde yilan dediler dikakt edin o yılana dediler yilanda çıktı
Dondurmalikahve ikierkekannesiii Büyünün var olduğunu Kuran’da apaçık bellidir ama gittiğiniz hocada in mi cin mi etraf sahtekarlık yapanlarla dolu. Bir de aldatmayı sadece büyüye bağlamamak gerek ben bunun insanın içinde olan bir şey olduğunu düşünüyorum.
Merve43 ikierkekannesiii oturdunuz eşinizin sevgilisinden vazgeçmesini beklediniz yani. Vazgeçti mi bari ay valla şaka gibisiniz ya adam 3 kere aldatmış büyüden yani he tamam madem gidin sarılın kocaciginiza
ikierkekannesiii Minikpanda12 attim canım bugun ama bakalim bu sekil nereye kadar gideriz bilmiyorum suanlik iyiyiz bir sıkıntımız yok duzelme olmazsa yapacak birsey yok ve babamda dedi kizimi ordan alicsgim diyor
Minikpanda12 ikierkekannesiii benzeri bizim akrabanın başına gelmişti bozdurdular bol bol kuran oku namaz kıl Allah’a daha et gerisi inanılır gibi değil zaten
bencorapkadiniyim Büyüye nasıl inanıyor,sunz anlamıyor,um hacı hoca işleri palovara para kazanmak için elinden geleni yaparlar….
Beybiiiiii ikierkekannesiii bence eşiniz hocayı para karşılığı tutup oyun oynamıştır rol yapmıştır aldatmanın hiç bir izahı olamaz
Vina3 Bssraa2 kağıdı kesin eşi koydu da hoca dedikleri de zaten kapısından girene büyü yapılmış gel ben bozayım paralarını alayım gözüyle bakıyor
Ayfa1608 ikierkekannesiii kim ne derse desin herkes birbirini linçlesin ama böyle bişey malesef var. Görümcemler de o şekil oldu. Varlıklılardı karı koca birbirine çok bağlıydı herkesin gözü vardı diyeblirim gerçekten. Sonra bir anda kocası aldattı yoldan çıktı diyim artık. Ve görümcemin kocasının dükkanından muska çıktı. Bidaha da düzelmediler zaten. Barıştılar vs ama adam bi akıllandı bi gitti bi akıllandı bi gitti derken tamamen koptular.
endoplazmikretikulumiste ikierkekannesiii gerekli şartlar sağlandığında her erkek aldatır ama buldum diyorsanız da enteresan olmuş
Angel00 Bihteeeer ben de şunu ekleyeyim “ asla o yapmaz “ dediğiniz en yakın kişi size buyu yapabilir. Başına gelen daha ıyı anlar bu tarz durumları…
Elfgrn Miracam kız postu hortlattiniz🤣🤣 Bu başka diğeri adet kanı bu evrakli büyü, ( dalga geçmiyorum 😁) arada ki aynı olan tek şey aldatması
Miracam Elfgrn ahshs baktım geriye dönük yine aynı başlığı gördüm ama yine adam onu istememiş, yine kötü davranmış ilk değilmiş yani ben şok 😂