Ozlemdolugan Kızlar elektrik yardımı yatmış görünüyor 150 küsür yatmış normalde 137 tl mi ne yatıyordu galiba ufak zam olmuş inşallah aile desteğe de zam olur 🙏
lceLady Ozlemdolugan Bu isin sonu nereye gidecek bakalim.. Birinden alıp digerine veriyorlar.. Engelli bakim paralari artik kesiliyor.. Buna sebep olanlarin cehennemde atesi bol olsun
Hkshkshsk Ozlemdolugan bence değişmedi bı ara parayı azalttilar tekrar aynı fiyata getirmişler milletin gözüne zam yaptık diye biz 172 alıyorduk 147 düşürdüler şimdide 150 yapmışlar değişen bişey yok aslında
Lavina Ozlemdolugan hangi zam bize 216 tl yardım yapılıyordu 184 düşürdüler şimdi 187 olmuş şaka gibi insanlarla alay ediyorlar gerçekten
ikiprensannesi53_ lceLady nasıl engelli bakim aylığı kesilmez ki niye kesilsin kaynanam alıyor çünkü öyle Bi bilgi duymadı
lisansli_Mom49 Lavina aynn bizim de 3 tl ilk zam yapmışlar nasıl mahcup olduk anlatamam bu devirde bu 3 tl lık zama
Biricik_11 aile destek ödemesi iptal olan varmı Bizim ki bugün red edilmiş 1 yıldır alıyorduk. Neye göre öyle oldu anlamadım🤔
Svgcarim Biricik_11 1 yıl olunca kesiliyor diye biliyorum ben. Tabi 1 yıldan sonra alanlar varsa yazarlarsa öğrenmiş oluruz
Biricik_11 Svgcarim 1 yıl uzatıldı ama benim ki kesildi annem de benimle aynı zamanda alıyordu onun ki devam ediyor