Miray17 Kızım 3 gün sonra 15 aylık oluyor dünden beri 2 3 adım atıp kendini bırakmalara başladı ve 2 saniye kadar dikilmelere başladı şükür cesareti yoktu hiç böyle böyle artar inşallah 😍
Sedaalya Miray17 benim kızımda bugün 2-3 attı. Ellerini bıraktım karşısında babası vardı ona doğru hızlı hızlı 2-3 attı sarıldı hemen. Tecrübeli anneler yazsa keşke böyle olunca ne zaman hızlanır yürüme ne kadar sürer acabaa
Miray17 Sedaalya maşallah 🧿 hayırlı olsun şimdiden size de. Evet tecrübeli anneler bilgi verirse seviniriz tabi ki🌸
Cml_eym Benim oğlum da 10 buçuk aylıkken yürüdü.9 aylıkken bi kaç adım atıp düşüyordu.Önemli olan bence hiç zorlamamak onlar en doğru zamanda cesaretlenip bi anda yürümeye başlıyorlar.Diger türlü bazen kötü düşüp korkup yürümek istemeyebiliyorlar.
Miray17 Cml_eym zorlamıyorum daha yeni diye sadece bir iki kez ilgisini çekecek bir şeyi aldım elime yakın mesafede durdum 3 4 adım atıp geliyor tutunuyor bana
Cml_eym 1 buçuk ayda tamamen desteksiz kendi yürüdü.Tabi biz o tam olarak yürüyene kadar o istedgi zamanlarda elinden tutarak ara ara yürütüyorduk.Sonra eşimle karşılıklı durarak mesafeyi yavaş yavaş açarak aramızda yürütüyorduk.