Oğlum hep huysuz gicbirseyden memnun olmuyor her istediğini yapıyoruz ne istese aliyuz ama sürekli vuruyor kırıyor sabretmeye çalışıyorum ama yok sürekli bize vuruyor biseyler fırlatıyor eline vur dediler o zman yapmaz dediler ama yok daha da yapıyor bu sefer. Bugün dayanamadım oturdum ağladım ne yapayım ne istiyorsun artık benden diye geldi yine vurdu bende artık yeter diyip poposuna eline vurdum benimde canım acıyor diye. Vallahi dayanamıyorum artık akşama kadar arkasında ne istersin oğlum gel yapalım oynayalım evin yakınında kanal var her allahin günü götürüyorum yuzsun oynasın diye babası ayrı oynuyor ben ayrı ama yok bizim çocuk hiç mutlu değil. Sabah uyanır bazen kahvaltı bile etmeden dışarı çıkar 1 gibi eve zorla sokarım 2 lokum zor yer uyutma savaşım başlar uyanır uyanmaz da dışarı çıkar enerji fazla galiba anlamdım. Şimdi de çok ağladı uyudu uykusunda derin derin nefes alıp duruyor çok pişman oldum bağırdigim için. Böyle huysuz evde bile durmayan vuran sürekli ağlayan mutsuz çocuğu olan var mı neler yapıyorsunuz ?