Yaso1_ Kızlar çalışmaya başladınız mı nasıl bir yol izliyorsunuz hangi marka kitaplarla çalışıyorsunuz
Zynpesila Yaso1_ başlamayı düşünüyorum Yargı akademiden canlı ders alıyım diyorum en azından nasıl yol izleyeceğimi bilirim
Gokcemiraym Yaso1_ bende calışmak istiyorum öneri gelirse diye bekliyorum:( 10 aylık bebeğim var tek bakıyorum nasıl olacak hic bilmiyorum:(
Yaso1_ Nevadurununannesi bende öyle nasıl bir yol izlesem bilmiyorum. Tecrübeli arkadaşlar varsa öneri sunar belki örnek olur bizede
Yaso1_ Gokcemiraym benim bebeğim de 10 buçuk aylık eşim doğuda ben gidemedim bende kaynanamın yanında kalıp ona baktırayım ders çalışayım diyorum
AselNil Gokcemiraym benimde kızım 10 aylık 3 hafta önce başladım . Aslında korkulacak bişey yokmuş Bende sizin gibi endişeliydim
AselNil Yaso1_ kaynananın huyuna suyuna göre değişir ama birinin yanında kalıp ders çalışınca insan onlar benden bişeyler bekliyor stresine giriyor. Kendi evinizde çocuk uyudukça akşam uyuyunca çalışmanız daha iyi olmaz mı
Yaso1_ AselNil bebeğim doğduğundan beri hiç doğru düzgün uyumaz ne yaptıysam olmuyor sevmiyor uykuyu çok kısa uyuyor kaynanamla da iyi anlaşıyoruz umarım yanılmam