Eminebdk Kızlar bebeğimin 2aylıkken babasının kucağında halıya takılıp düşme sonucu eklem içi kırığı oluştu çok iyi bir doktora götürdük amerikan alçısı yaptı 1ay alçıda kaldık hemen hemen alçıyı çıkartalı 1hafta oluyor aynı hareketleri sadece dizini yukarıya doğru çektiğimde kalçasını çekiyor ağlicak gibi oluyor ama normalde kendisi çok hareket ettiriyor sizce doktora tekrar götürmelimiyim pazartesi günü 2hafta sonra kontrol var ?
Nekwam Eminebdk canim kirik öyle hemen iylesen bisey degil asla ama asla zorlama öyle hareketler yapma. Eger guveniyorsan kendi dr.unu dinle. Yoksa götür yine dr.a. Röntgen cektiler mi alci açıldıktan sonra?
Deletedmom_12 Eminebdk Canım burdakiler götürme dese götürmeyecekmisin.Bence götür icinde kalmasin onemli sonuçta.Insallah birseyi çıkmaz çok geçmiş olsunn
egee Eminebdk canım ameliyatını yapan doktorunuzla iletişim içerisinde ol hep biz seni buradan yanlış yönlendiririz doktor değiliz olanımiz varsa bile bebeğinin durumunu bilmeden uzaktan kimse yorum yapamaz. Çok çok geçmiş olsun bebeklerin iyileşme süreci daha kısa inşallah bi an önce sağlığına kavuşsun minigin
Eminebdk Nekwam ama alçıdan sonra fizik tedavi gibi gösterdiği hareketi yaptırıyorum bunu hergün yap dedi o harekette sıkıntı oluyor yapmakta istemiyorum canım yanıyor 😔
Eminebdk Nekwam evet çekildi hiçbir sıkıntı yok iyi kaynamış dedi bizde gördük hatta eşimle kırık halini ve şimdi ki hali diye gösterdi bize
Nekwam Eminebdk o zaman bir dr.a göster canim ona göre hareket edersin. Elimin üstündeki kemiği kirmistim 2 sene gecti ama hala zorlayınca agriyo mesela. Tabi büyük gibi olmas bebeğinki büyüdükçe hic olmamıs gibi olur ama suan sıkıntılı bence.
Nekwam Eminebdk o zaman bir sorun yoktur canim dediğim gibi tecrubeliyim bu konuda o zaman dr.una güven. Zamanla kaynayacak iyi olacak merak etme🌺
Eminebdk Nekwam inşallah yürümesine emeklemesine engel olur diye öyle çok korkuyorum ki 😔 benim cidden içim rahat değil pazartesi gideceğim doktor bey gösterdiğiniz hareketleri yapınca ağlıyor normal mi diye sormam lazım zaten yavrum minicik bünyesiyle ne acılar çekti biraz daha çekmesin artık 🙏🏼
Nekwam Eminebdk daha minik canım meselaa doğumda kirik fln olabiliyo bebelerde hic mudahale bile etmiyo dr.lar kendi kaynar diye. Sen götür yine de icin rahat olsun hicbir sorun yasamaz insallah ilerde merak etme sen🥰
Eminebdk Deletedmom_12 kontrol 2hafta sonrada zaten gidicem ama benim içim hiç rahat değil hareketi yaptıkça ağlıyor yaptırmasam bişey olur mu diye düşünüyorum sürekli 2haftayı bekleyemicem ben herhalde 😔 birde doktorumuz İzmir’de ben Muğla’da oturuyorum da
Deletedmom_12 Eminebdk Ah kuzum benim kıyamam Rabbim şifasını versin insallah iyi dusun iyi olsun annesi bak doktorda hicbirseyi yok demis tamamen kaynamış normal büyük insanlarin bile biryeri kırıldığında hemen iyilesmiyor ağrıyor senin bebegininkide geçecek insallah Içim rahat etmiyor diyorsan götür cnm sağlık herseyden önemli
Eminebdk Deletedmom_12 aynen canım bende kendimi hep böyle teselli ediyorum ameliyatsız alçıyla geçti şükürler olsun ki 🙏🏼