Alyatrd Merhaba anneler tuvalet eğitimi verip gece bez takan var mı aramızda , gece altını ıslatma vs oluyor mu merak ediyorum 🙏🏼🫶🏻
betuuls Alyatrd bezi çıkartınca birdahaki ne gece ne gündüz takmadım. Gece 2-3 kez altına yaptı. Ama farkettim ki çok sıvı aldığı günler. Yatmadan önce yapıyor , ilk 1 hafta gece kaldırdım sonra bıraktım şimdi çişi gelirse kendi kalkıyor
Durusunannesi Alyatrd geceyi gündüzü aynı anda bıraktım. Bırakmamak çocukta kafa karışıklığı yapıyormuş diyorlar. Bi akrabamız geceleri bagliyordu çocuk 4 yasina girecek bide şimdi gece cisine alistirmaya çalışıyor.
Sblrbl Benim ikinci günüm bugün iki gecedir maalesef çişini yaptı o yüzden bu gede bez bağlayacağım ama bizim sorunumuz çok fazla su içmesi gece uyanıp birkaç kez su içiyor bunu nasıl bıraktırabilirim bilmiyorum 🤯
Durusunannesi Alyatrd yok kaldirmadimda. İlk gece bir kez kacirdi sonra hiç kaçırmadı. Kaçırsada olabilir küçük çünkü daha diye düşünüyorum. Ki kızım bezi bırakmadan önce sabahları hep bezi dolu kalkardı. Ona rağmen tutabiliyor maşallah
Sblrbl Alyatrd uykusu çok hafif uyanınca geri uykuya dalması çok uzun sürüyor ama bu gece deneyebilirim bakalım nasıl olur