ayse01_alparslan Kurabiye yapmak istiyorum ama nasil yapcam bilmiuom en iyi yaptığınız kurabiye ve tarifi kızlar…:)
yagmurkokusu_ ayse01_alparslan evden çıkıyorum 10 dakika yürüyorum Sonra fırına geliyorum 20 tl ye azıcık alıyorum karışık 😂 en güzel tarifimi verdim değerimi bil 😂
egelsenkonuss ayse01_alparslan Kakaolu Islak Kurabiye https://www.nefisyemektarifleri.com/kakaolu-islak-kurabiye-3655516/ bu çok güzel oluyor
P2044 ayse01_alparslan ya benimde kaç gündür canım çekiyor ama nasıl böyle hani komşuya gidersin ya da güne gidersin de ortayaş teyze kurabiyesi olur ya böyle ne çok malzemeli ne sert ne yumuşak tam kurabiye işte varsa bile lütfen ya sevaba girersiniz .. ama yeni model değil eskilerden olsun .
Aaayysseee ayse01_alparslan Damla çikolatalı kurabiye ve pişmaniye kurabiye ikiside çok güzel,tarifi nefis yemek tarifleri 😂
slkmsncemile ayse01_alparslan tatlı olarak cookie yapıyorum ama amerikan versiyonu yani subwaydeki gibi (ki bence çok daha lezzetli oluyor ) tuzlu zaten bizim evde gitmiyor hazır alıyoruz 🤣 Tarif ; Burcu eminoğlu damla çikolatalı kurabiye