Dilaraortacc Kızlar kofte yapicam ama sogansiz olur mu hiç sevmiyorum soğanlı ama kendim daha önce yapmadim var mı tarif firinda mi tavada mi kizartqyim
Patron1bebeginannesi Dilaraortacc soğanla güzel olur bence ama sarımsak seviyorsaniz sarımsağı bı tık fazla koyun, tad verir yani güzel olur. Hiç yapmadım sogansiz YouTube’da tarif vardır belki
Mariposa Dilaraortacc soğansız lezzetli olur mu bilmiyorum hiç yapmadım, İzmir köfte yapın soslu , soğan kokusu da almazsınız.
Dilaraortacc Mariposa ya normalde her yemegimi vs soganla yaparım ama bi rkere köfteye koktu sanki hamileydim şimdi yine aynı olursa diye 😅
Mariposa Dilaraortacc eheh:)) evet hamileyken benimde köfte soğan kokusundan midem bulanıyordu . Az kıymayla deneyin baktınız güzel oldu yaparsınız gene
Dilaraortacc Asafsbn vallaha bilmiyorum ya 😅😅 bir kere yaptım onda da baya sogan koktu hamileyken şimdi heveslendim
uynakbalina Dilaraortacc oluyor niye olmasın biz soğan koymuyoruz ızgaralık hariç, maydonoz ekmek içi karabiber tuz bir de sarımsak 3-4 diş