mysaa1 -Eraymoms- bu ara çok geliyor hecen post açılmıştı bunla ilgili . Bana da geldi 62 li bası nasılsın diyordu engelledim kadın vardı görsel de 😀
Zeytin-gozz1 -Eraymoms- geçen bende böyle bir post açmıştım. Hiç cvp vermeden engelle büyük ihtimal başka numaralardan da gelir aynı sek8lde engellemeye devam..
GezginPaNDa -Eraymoms- geçen sene iç işleri Bakanlığının kişisel verileri hacklendi ve satıldı . Sayın bakanımız Soylu : namusum ve şerefin üzerine yemin ediyorum ki bu iddialar yalandır, dedi. ama 1 yıldır hepiniz aranıyoruz az önce de beni iki kere aradılar.
bebekece -Eraymoms- dün hindistandan arandım bugün nijerya😂 sesli wp cagrı atıyolar bugünlerde oldu sadece bana hiç başıma gelmemişti eşimede aynı şekilde bu ara başladı
Hfzanne1 bebekece geçen beni de iki kere Farklı numaralardan ama Hindistan’dan aradılar hayır kanal 7 de izlemiyorum asfasfs 😂😂
Lina2023 Ay şimdi okurken eşimi watsaptan aradılar 2 kez ladın resmi var profilde ekvator Gine ülkesiymiş
CizerBirAnne -Eraymoms- bana da afrika numarasından “günaydın nasılsın” diye mesaj geldi bir kaç gün önce 😃 dolandırıcılar düpedüz, yazmadım bile.