semAlya38 Kızlar 6 aylık kızım var uzun yolculuk yapıcaz arabayla nasıl oluyor yapanlar biraz bilgi verir mi arabada huysuz değil hiç uyuyor seviyor ama uzun yol hiç denemedik. Tavsiyeleriniz yanına mutlaka al dediğiniz şeyler var mı
Bookworm semAlya38 kız ben arabada asla durmayan bebekle gittim sağ çıktım sen uyuyan bebeyle hiç endişe etme ben oto koltuğu ile gitmedim yatak yaptım daha rahat oldu
arcanilay semAlya38 Biz 4 aylıkken İstanbul’dan Ayvalığa gittik. Full arabada yoldayken pusette uyudu. Hatta sadece 1 gece kaldık dinlendik,ertesi gün geri döndük o yolu.Ağustos sonunda siirte gitcez 6 aylık olcak bakalım nasıl geçecek.
OncedenGurme semAlya38 uzun yolda yatak vs yapmayın lütfen. Önce güvenlik gelir. Yanınıza hışırtılı kitap, diş kaşıyıcı vs sevdiği oyuncaklardan alın bol bol. Akşam çıkarsanız uyuyarak geçer zaten
Haticedgn semAlya38 İzmirden Rizeye gitmiş biri olarak söylüyorum bebişim hiç sıkıntı çıkarmadı uyudu uyandı emdi azcık oyalandı geri uyudu hep böyle geçti çok şükür hiç gözünün korkmasın yanınıza sevdiği oyuncakları alın
GezginPaNDa 2 aylikken bizimki yolda krize girdi benzinlik muslin battaniye ile salladık uyuttuk. Siz de yakınına küçük bir battaniye alım uyumazsa denersiniz
esrakoc Ben yatak yaptım 5 aylık oğlum yolun yarısına kadar kustu 🤦🏻♀️ yarı yoluda kucakta geldi bi sorun çıkmadı
semAlya38 OncedenGurme bende güvenlik açısından düşündüm ama tam karar veremedim annemde bizimle gelecek yanında olcak ama bakalım
semAlya38 Haticedgn teşekkürler cnm annemi de götürme kararı aldım çünkü 1 haftada 2 şehire geçicez bakalım
Mnli semAlya38 arabada pusette uyuyorsa şanslısınız uyuduğu sürece hiç durmayın gerekirse altınıza yapın benimki durduğumuz an uyandığı için arabayı durdurmadan inerdik 😅 molalarda alt değiştirme hava aldırma karnını doyurma şeklinde ilerlerseniz rahat olur
semAlya38 Mnli teşekkür ederim. ❤️ evet benim kızım da anlıyor o arabanın durduğunu hemen uyanıyor 😂😂
Ozra semAlya38 ay ben 10 dklık mesafeye giderken durmayan bebekle gittm geldim uyku saaatine denk getirdim arabada uyudu mis gibi uyuyana kadar biraz dirend ama çok uzun sürmedi. sakinse sıkıntı olmaz bence