Nurbur Mamayla besleyen anneler kaç aylıktan sonra biberon ucun numarasını değiştirdiniz? Benim bebeğim 2 ay 20 günlük bu aralar içerken ağlıyo çok artık akış hızı ona az geldiğini düşünüyorum
MyDarlingSon Nurbur Az değildir bence 2 numara daha fazla akışlı 2 aylık bir bebeğe fazla gelir. Başka bir sebebpten ağlıyor olabilir. Benim bebeğim 9 aylıga kadar falan 1 numara ile içti ama emzikten emziğede değişir avent baya akıskandı çünkü
Asyabuse Biberon markasına göre değişiklik gösterebilir. Lansinoh 6.ay mesela. Ama bence henüz erken canım atakta falan olabilir. Ben öyle yaptığında ya şarkı söylüyorum ya çıngırak sallıyorum dikkati dağılıyor içiyor ki 6 aylık olduk hala yapıyot arada
Nurbur Asyabuse evet bende lansinoh markasını kullanıyorum bu sabah dediğiniz gibi çıngırak sallayarak içirdim iki günden beri mamayı hazırlayıp getirine kadar ağlıyo getirince içmiyo biraz kucağıma alıp sakinleştiriyorum sanki geç getirdim sinirlenmiş gibi😂 ya da bu sabah ki gibi çıngırakla içiriyorum aklıma geldi sonra acaba az mı geliyo diye